3.kolo-KP S.S. OSTRÁ - SK REJŠICE 3:0 (2:0)

25.08.2014 10:12

Je to tady: Ostrá slaví první vítězství v přeboru

A je to tady. Už se dočkali. Fotbalisté Ostré poprvé v krajském přeboru zvítězili. Na svém trávníku porazili v souboji nováčků soutěže tříbrankovým rozdílem mužstvo Rejšic. Zápas ale tak jednoznačný nebyl, hosté byli domácím nepříjemným sokem.

„Zápas se nám povedl herně i výsledkově," pochvaloval si vedoucí mužstva Ostré Josef Červinka.

Jeho tým dal už do poločasu dvě branky. Tu první vsítil ve dvacáté minutě Petlička střelou přesně za tyč, těsně před poločasem pojistil vedení Ostré Petr Moudrý. To byla pro hosty studená sprcha.

Ve druhém dějství se ale hosté nechtěli smířit s nepříznivým stavem a dost zlobili. Dvacet minut měli mírnou převahu, ale jejich snahu utnul Kouba, který skóroval po rohovém kopu hlavou. A bylo vymalováno.

Smůla zatím provází domácího záložníka Jiřího Dozorce. Ten ve třech odehraných střetnutích trefil z trestných kopů už pětkrát brankovou konstrukci. „Příště už se snad trefí do sítě," usmíval se spokojený vedoucí mužstva.

Branky: 20. Petlička, 44. P. Moudrý, 72. Kouba. Rozhodčí: J. Svoboda. ŽK: 1:3. Diváci: 200. Poločas: 2:0.
Sport. sdružení Ostrá: Pokorný – T. Moudrý, Kouba, Doseděl st., Sedlák – P. Moudrý – Nedorost (81. Remenec), Sirový, Dozorec, Petlička (89. Doseděl ml.) – Štěch (88. Cabrnoch).