30.kolo-I.A.třída ČERVENÉ PEČKY - S.S. OSTRÁ 2:2 (1:2)

15.06.2014 11:16

Ostrá skončila na druhém místě a to znamená jediné: postup

 V posledním utkání sezony sice fotbalisté Ostré nevyhráli, ale to je nemusí vůbec mrzet. V tabulce krajské I.A třídy skončili jako nováček na druhém místě a díky tomu mohou slavit postup mezi krajskou elitu. V letošní derniéře hráli nerozhodně na půdě Červených Peček.

„Panuje u nás velká spokojenost a velká radost. To asi nikdo nečekal, že hned v první sezoně postoupíme," uvedl vedoucí mužstva Ostré Josef Červinka.
Postupové oslavy se zatím nekonaly, ty jsou v plánu o následujícím víkendu. „Zatím jsme nic neřešili. I když jsem to před posledním kolem tušil. Uvidíme, co bude dál a jaký bude krajský přebor v příští sezoně," řekl Červinka.

Ostrá vedla v Červených Pečkách po gólech Kouby a kanonýra Petličky už o dva góly. Kouba usměrnil do brány trestný kop, poté se ve 32. minutě probil přes tři hráče Petlička a skóroval. Ještě před poločasem ale snížil z pokutového kopu Peterka, v 57. minutě pak srovnal Novotný. Další branku už diváci neviděli. Nejblíže gólu byl poté hostující Dozorec, jeho pokus z trestného kopu zastavilo břevno domácí brány.

„Bylo znát, že už o nic nejde. Jsme rádi, že jsme opět neprohráli, i když jsme přišli o dvougólové vedení," řekl k zápasu Červinka.

Branky: 37. Peterka (z PK), 57. Novotný – 20. Kouba, 32. Petlička. Rozhodčí: Šmejkal. ŽK: 1:3. Diváci: 90. Poločas: 1:2.
Sport. sdružení Ostrá: Pokorný – Cabrnoch, Štěch, Kouba – Nedorost, T. Moudrý, Šedivý (46. Sedlák) – Remenec (76. Vavřík), Dozorec, P. Moudrý – Petlička.