5.kolo-KP S.S.OSTRÁ - SK RAKOVNÍK 2:1 (0:0)

07.09.2014 19:53

Poslední tři zápasy vyhráli. Fotbalisté Ostré, nováček nejvyšší krajské soutěže, mají výbornou formu. To potvrdili v domácím střetnutí s celkem SK Rakovník. Díky zisku dalších třech bodů atakuje mužstvo Ostré nejvyšší příčky tabulky.

Zápas nabídl velice solidní podívanou. Bylo k vidění několik slibných příležitostí na obou stranách, ale z výhry se nakonec radovali domácí borci. Góly padaly až po změně stran.

„Utkání bylo podle mě celkem vyrovnané a jsme rádi, že jsme dobře bránícímu soupeři dali ty dva góly. Myslím, že se k nám přiklonilo štěstí," uvedl po dalším vítězném střetnutí vedoucí mužstva Ostré Josef Červinka.

Hosté od prvních minut precizně bránili a domácím dalo dost práce, aby si vůbec nějakou šanci vytvořili. V prvních dvaceti minutách měla Ostrá tlak, z něj vytěžila dvě dobré šance. Nic z toho ale nebylo. Pak se hra vyrovnala a šance přišly i na druhé straně. Při nich se vyznamenal gólman Pokorný.

V 65. minutě přišel na hřiště domácí Remenec a ten byl o osm minut později faulován. Pokutový kop proměnil Sirový a Ostrá byla na koni. Za dalších deset minut přidal pojistku v podobě druhé trefy Petr Moudrý. Jeho rána šla od tyče do brány – 2:0. Hosté v závěru nesložili zbraně a čtyři minuty před koncem korigovali stav utkání. Na víc se už ale nezmohli a domácí si dokráčeli pro další tři body do tabulky.

Branky: 73. Sirový (z PK), 84. P. Moudrý –  86. Severin. Rozhodčí: Mir. Vlk. Bez karet. Diváci: 150. Poločas: 0:0.
Sportovní sdružení Ostrá: Pokorný – T. Moudrý, Kouba, Doseděl st., Sedlák – P. Moudrý – Sirový, Dozorec, Málek, Petlička (87. Cabrnoch) – Štěch (65. Remenec).