PŘÍPRAVA: OSTRÁ - LITOL 2:2 (1:1)

28.07.2014 15:28

Ostrá dvakrát dotáhla náskok Litole, přípravu sledovaly dvě stovky diváků

Ostrá – Nerozhodně skončilo utkání dvou okresních celků. Ostrá, Nováček krajského přeboru, si na svůj trávník pozvala Litol. Ta se chystá na další sezonu v divizi.

Hostující fotbalisté dvakrát vedli. A pod oběma zásahy byl podpis kanonýra Herzána, který by se mohl do Litole vrátit. Ostrá ale dvakrát vyrovnala, další góly už nepadly.

„Zápas měl super diváckou návštěvu. S tím jsme ani nepočítali," byl rád vedoucí mužstva Ostré Josef Červinka. „Zápas určitě splnil očekávání, bylo to trošičku derbíčko, takže nikdo nechtěl prohrát. Mělo to slušný náboj," uvedl Červinka. „Nám se v utkání povedlo dvakrát dotáhnout vedení soupeře a remíza je asi spravedlivá. Byl to pro nás dobrý zápas, mělo to kvalitu," popisoval střetnutí vedoucí mužstva.

„Očekávané derby navštívilo skoro dvě stě diváků. Bylo to dost prestižní, i když šlo pouze o přípravné utkání," uvedl po utkání litolský kormidelník Pavel Jareš. „Průběh zápasu byl vyrovnaný, Ostrá má hodně dobrý tým. Měli jsme jen jedno střídání, zatímco domácí prostřídali více hráčů a to byla jejich výhoda. Bylo to bojovné utkání, ale mělo všechny znaky přípravy, bylo tam dost nepřesností. Remíza je asi spravedlivá," hodnotil střetnutí Jareš.

Ostrá bude hrát poslední přípravný zápas o víkendu s týmem Kolovratů, čas i místo budou upřesněny. Litol bude hrát v sobotu v Benátkách nad Jizerou, hrát by se mělo od 17 hodin.

Branky: P. Moudrý, Petlička – Herzán 2. Poločas: 1:1.
Sport. sdružení Ostrá: Pokorný – T. Moudrý, Kouba, Štěch, Sedlák – P. Moudrý – Nedorost, Syrový, Málek, Remenec – Petlička, střídali Birkuš, Cabrnoch, Vavřík.
FK Litol: Keller (46. Rathouský) – Koch, Bohdan, Ježek, Urban – Zikmund (70. O. Novotný), Jareš, J. Novotný, Korejza – Herzán, Ezeala.