PŘÍPRAVA: OSTRÁ - PŘEDNÍ KOPANINA 3:4 (1:1)

24.07.2014 20:23

Ostré tři branky na vítězství nestačily

Ostrá – První přípravný zápas fotbalisté Ostré, nováček nejvyšší krajské soutěže, výsledkově nezvládli. Sice mužstvu Přední Kopaniny nasázeli tři branky, nestačilo jim to ale ani na nerozhodný výsledek.

„Zápas byl vyrovnaný," načal hodnocení prvního přípravného mače vedoucí mužstva Ostré Josef Červinka. „My jsme se ujali vedení brankou Petličky, ale hosté tři minuty před poločasem srovnali. Druhý poločas byl jako na houpačce. Hosté se dvakrát ujali vedení a my jsme dokázali na oba góly odpovědět. Pak ale dala Kopanina čtvrtý gól a na ten už jsme odpověď nenašli," hodnotil utkání Červinka. „Byl to klasický přípravný zápas. První půle byla z naší strany dobrá, ve druhém poločase už to bylo slabší a soupeř trestal mezery v naší obraně. Řekl bych, že se na našem mužstvu projevil hodně náročný trénink," dodal vedoucí mužstva.

Další přípravný zápas sehraje Ostrá opět na svém trávníku. V sobotu se poměří s divizním celkem Litole. Zápas dvou okresních rivalů začne v 18 hodin.

Branky Ostré: Petlička, Remenec, Kouba. Poločas: 1:1.
Ostrá: Pokorný – Sedlák, Kouba, Štěch, T. Moudrý – P. Moudrý – Nedorost, Málek, Dozorec, Syrový – Petlička, střídali Lukeš, Remenec, Birkuš, Cabrnoch, Vavřík, Hradecký.